Kochani!
Zapowiada się nie lada uczta dla oka! W tym roku główny pokaz zaprezentuje Pani Ewa Drzewicka!
Ewa Drzewicka – właścicielka pracowni Jula Smakula, dyplomowany cukiernik z tytułem mistrzowskim, specjalista w dekoracji tortów w stylu angielskim, miłośniczka tortów wielopiętrowych oraz anatomicznych figurek. Szkolona przez światowej klasy mistrzów jak Denis Zuev (anatomia), Dorothy Klerck(torty live size), Barbara Regini (figurki), Jordi Bordas (mistrz świata klasycznego cukiernictwa), Avalon Yarnes (torty nowoczesne), Beata Prusak oraz Iga Sarzyńska (lukier królewski), Tadeusz Branecki (florystyka cukiernicza), Monika Siewert (aerograf w cukiernictwie), Arkadiusz Natorski (monoporcje), Mario Graditi (monoporcje).
Od 2012 roku autorka tekstów i tutoriali do gazet cukierniczych, głównie do „Cukiernictwo i Piekarstwo”. Trenerka w szkole kulinarnej Skład Bananów oraz Ambasador 92, organizatorka pokazów cukierniczych, od 2017 roku Ambasador firmy Kruszwica Akademia Mistrza. Sędzia na konkursach międzynarodowych (2017 Mińsk), Ekspert Złotego Widelca w Polsce od Kuchni (2018), Nauczyciel w Szkołach Gastronomicznych.
Pani Ewa Drzewicka, będzie także członkiem zespołu oceniającego!
Pamiętajcie, że już tylko 3 dni pozostają do wysłania swojego zgłoszenia na IV Międzynarodowy Festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek.
Regulamin oraz formularz zgłoszeniowy na IV Międzynarodowy Festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek (także w wersji angielskiej):
► Regulamin-IV Międzynarodowy Festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek.pdf (484,08KB)
► Rules-IV International Festival of Layer Cakes, Cakes and Cookies.pdf (475,61KB)
► formularz zgloszeniowy - IV Międzynarodowy festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek.doc (271,50KB)
► application form - IV International Festival of Layer Cakes, Cakes and C....doc (269,00KB)
Zgłoszenia przyjmowane są do 15.03.2019 r.
Zapraszamy!